padele-enotAtelierul Enot este specializat in confectionarea padelelor tip Greenland. Padelele Enot sunt lucrate manual, de aceea le putem face pe masura si placul tau. Ne bucuram si suntem alaturi de tine, daca vrei sa-ti construiesti singur padela Greenland. Asa ca, in curand vom veni cu o sectiune dedicata, in care iti vom dezvalui cum ia nastere o padela in atelierul nostru.

Daca nu ai spatiul, uneltele sau indemanarea necesara pentru a-ti construi singur padela, poti comanda una chiar acum. Scrie-ne un e-mail si vom proiecta impreuna padela care ti se potriveste cel mai bine.

Padelele  Enot sunt personalizate si realizate din diferite esente de lemn. Laminata sau dintr-o singura bucata de lemn, padela Enot in stilul Greenland, este un “handmade”. Personalizat inseamna ca fiecare padela este adaptata utilizatorului ei. Se adauga elemente grafice sau culori care sa-l caracterizeze si sa-l reprezinte pe cel care o va folosi. Un important aspect este, ca folosind padelele Greenland, vei avea mai multa grija de bratele tale. Articulatiile si muschii tai iti vor multumi.