grup-perivolovcaEnot organizeaza incursiuni aventuroase in zone salbatice, unde se poate urmari indeaproape spectacolul naturii cu toata splendoarea floristica si faunistica, spectacole pe care ne-am obisnuit sa le urmarim de departe, pasiv, doar la televizor, pe National Geographic sau Discovery, fara sa le putem simti pulsul real, vibratia sau parfumul.

Filozofia Enot este redescoperirea naturii si reintegrarea in natura cu mijloace naturale, dinamizarea vietii cotidiene cu evadare din urban, expansionand catre zone in afara civilizatiei asa cum o cunoastem noi, saracita de ceea ce e cu adevarat valoros. Valori care se mai regasesc in forma lor pura, doar in natura.
Enot se adreseaza celor imbacsiti si intoxicati de tot ceea ce ofera peisajul urban, dar mai ales celor care constientizeaza asta si isi doresc o schimbare de ritm, o schimbare de puls si au nevoie de un impuls!
duta-si-lusi
Enot ii vizeaza:
–      pe cei ce inteleg descoperirea imperioasa a naturii, prin mijloace directe,
–      pe cei care au nevoie de aer proaspat si putin dinamism in viata lor,
–      pe cei ce nu se sperie de aventura si neprevazut,
–   pe cei ce aleg sa traiasca frumusetea locurilor salbatice direct prin filtrele propriilor simturi, ci nu intr-un mod surogat prin intermediul documentarelor,
–      pe cei capabili sa resimta din plin emotia descoperirii,
–    pe acele persoane sociabile si solidare, dispuse sa impartaseasca bucurii si povesti la foc de tabara,

–      pe temerari, dar si pe cei care abia acum indraznesc sa indrazneasca…

iulianVa invitam sa ne urmariti si pe Facebook, pe grupul Enot, aici vom anunta viitoarele expeditii si cursuri de initiere in caiac.