curs-indicatii  Incet dar sigur, descoperim caiacul, ca mijloc de evadare din rutina zilnica, motiv de relaxare, descoperim o noua pasiune. In cea ce priveste agrementul, caiacul se afla in topul preferintelor celor ce doresc acel moment de liniste in natura. Sa ne gandim doar cum putem explora Delta Dunarii, fara zgomotul motorului, fara restrictii. Trebuie doar sa descoperi cea ce se numeste caiac de agrement.

curs-explicatieInvatand sa stapanesti caiacul, turele pe apa vor deveni relaxante, te vei putea bucura de toata imaginea naturii fara stres si efort. Caiacul trebuie sa devina una cu tine, sa fie parte din tine.
mare-lectie

Marea confuzie vine atunci cand confundam caiacul de competitie cu cel de agrement. Si pe buna dreptate, un sportiv invata sa-si pastreze echilibru cu multa munca si antrenament sustinut. Cand vorbim de agrement, vorbim de stabilitate si confort, de ture lungi sau scurte, posibilitatea de a cara cu noi echipamentul de campare necesar unei expeditii. Forma caiacului confera stabilitate,  forma scaunului iti ofera confortul necesar unui padelat sustinul timp de mai multe ore. Un spatiu generos de depozitare iti da o autonomie buna si siguranta ca ai tot ce-ti trebuie atunci cand te vei aventura intr-o expeditie de mai multe zile. Padelatul este o modalitate frumoasa de a te mentine in forma, fizic si psihic.

Noi iti putem oferi cateva lectii de caiac, un minim necesar pentru un padelat usor, eficient si un plus de siguranta. Iti vei invinge teama de apa si vei putea descoperi  o noua pasiune.

Cursuri de initiere caiac
Herastrau, initiere caiac agrement

Va invitam sa ne urmariti si pe Facebook, pe grupul Enot, aici vom anunta viitoarele expeditii si cursuri de initiere in caiac.

Pentru informatii suplimentare despre curs, contacteaza-ne.